Kleine en middelgrote ondernemingen

Onze typische klanten zijn kleine en middelgrote ondernemingen die willen digitaliseren of nood hebben aan custom software. 

Dit om een nieuw idee te lanceren op de markt of de interne werking te gaan optimaliseren.

Meer weten over wat we, bijvoorbeeld, al hebben verwezenlijkt? Lees hieronder over welke projecten wij al gerealiseerd hebben.

Al overtuigd?

Contacteer ons

TenderWiki

De Stichting Overheidsopdrachten heeft als missie om de transparantie te verhogen van hoe ons belastingsgeld gebruikt wordt. 

Een van de tools om dit mogelijk te maken is Tender Wiki. 

Na een functionele analyse hebben wij ook de applicatie mogen bouwen. 

Dit is een uitstekend voorbeeld van custom software - helemaal op maat gemaakt dus! 

Ontdek de applicatie 

Odoo implementatie bij Ra Solar

Ra Solar is een KMO die zonnepanelen installeert en op zoek was naar een tool waarmee hun interne werking en processen gedigitaliseerd kan worden. 

In plaats van te werken met 5 verschillende tools en Excels genieten zij nu van minder manueel werk, geen fouten en veel minder administratieve werk. 

Dit laat hen toe nu om te groeien en te focussen op hun core business.


Leer meer over Odoo

MVP bij Inflights

Inflights was op zoek naar een partner om een Minimum Viable Product (MVP) te maken. 

Dit betekent met een minimum aantal resources een maximaal resultaat bereiken. 

Op zeer korte termijn hebben we een werkende software kunnen maken, die als basis diende om investeringen aan te trekken en nu als succesvol bedrijf op de markt staat. 

Tender Experts

De samenwerking tussen Flow en Tender Experts begon bij het prille begin. Tender Experts kwam met een idee voor een nieuwe software. 

Flow startte met een functionele analyse en eindigde met het meest innovatieve platform op de markt (van overheidsopdrachten). 


Bovendien hebben we ook een aantal Power BI dashboards gemaakt, om hun interne data te visualiseren en om statistische analyses te kunnen maken.

Onze samenwerking kan een enorm succes genoemd worden.