Odoo VoIP

Bel vanuit je Odoo applicatie. 

 

Bel en beheer je bedrijf onderweg en vanuit je computer

Odoo VoIP integreert met alle Odoo applicaties voor een maximum productiviteit.


Te gebruiken met elk soort toestel

Kies de optie die voor u het gemakkelijkst is - uw computer, tablet of telefoon. Je hebt alleen een internet verbinding nodig.

Waarom VoIP?


Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven het gebruik van VOIP (Voice over Internet Protocol) in hun Odoo-systeem zouden moeten overwegen:

    1) Kostenbesparing

Met VOIP kunnen bedrijven telefoongesprekken voeren via internet in plaats van via traditionele telefoonlijnen. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen, vooral voor bedrijven die een groot aantal interlokale of internationale gesprekken voeren.

    2) Flexibiliteit

Met VOIP beschikken bedrijven over een flexibel communicatiesysteem dat overal met een internetverbinding toegankelijk is. Dit is vooral handig voor bedrijven met telewerkers of werknemers die vaak reizen.

    3) Integratie

VOIP kan gemakkelijk worden geïntegreerd in het bestaande Odoo-systeem van een bedrijf, waardoor de communicatie naadloos verloopt en de productiviteit toeneemt.

    4) Schaalbaarheid

VOIP-systemen zijn gemakkelijk schaalbaar, zodat bedrijven telefoonlijnen kunnen toevoegen of verwijderen als dat nodig is. Dit kan bijzonder nuttig zijn voor bedrijven die te maken hebben met een fluctuerend belvolume.

    5) Verbeterde gesprekskwaliteit

VOIP-gesprekken hebben vaak een betere geluidskwaliteit dan traditionele telefoongesprekken, omdat ze niet onderhevig zijn aan dezelfde interferentie en degradatie van het signaal die kunnen optreden bij traditionele telefoonlijnen.

In het algemeen kan VOIP een waardevol instrument zijn voor bedrijven die de communicatie willen verbeteren, de productiviteit willen verhogen en geld willen besparen op telefoonkosten.


50,000+ bedrijven gebruiken Odoo om hun bedrijf te laten groeien.

Doe mee en maak je bedrijf een betere plek.