is odoo gratis

Is Odoo gratis?

Wanneer je kiest voor slechts 1 applicatie, zoals boekhouding of ecommerce, dan is Odoo volledig gratis, onafhankelijk van het aantal gebruikers!

Verder kan je ook Odoo gebruiken in de Open Source versie, door het in de cloud ergens te installeren. Deze Open Source versie heeft echter minder functionaliteiten.

Contacteer ons

Open Source versie

Wat is Open source?

Praktisch gezien betekent dit dat de broncode van een software openbaar is en voor iedereen gratis toegankelijk. Hierdoor kan iedereen meehelpen Odoo te verbeteren.

Installatie

Om Odoo lokaal of in de cloud te installeren zal je een linux server nodig hebben en een postgresql database. Het installeren van Odoo vraagt echter technische kennis.

Upgrademogelijkheden

Van zodra je meer nodig gaat hebben, kan je ofwel upgraden naar de Enterprise versie van Odoo of zelf code schrijven. In beide gevallen is het hebben van een Odoo partner een goed idee!

Odoo partner

One App free

Odoo Online

Gebruik je slechts 1 applicatie? Een website maken of de boekhouding in Odoo doen? Dit kan perfect met 1 applicatie. De ideale manier om met Odoo te starten!

Upgrademogelijkheden

Van zodra je meer nodig gaat hebben, zul je helaas moeten upgraden. Dit kan perfect zonder verlies van enige data. Wanneer je een extra app installeert zal je een offerte krijgen om up te graden naar de betalende versie.

Customizaties

Heb je verder nog maatwerk nodig? Dan zal je helaas moeten overschakelen naar een betalende versie.

Informatie Odoo Prijzen

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij de keuze van de juiste formule