Odoo implementeren

Onze typische klanten zijn kleine en middelgrote ondernemingen die willen digitaliseren en hun bedrijfsprocessen optimaliseren.
Door Odoo te gebruiken vermijd je talloze tools en regel je al je bedrijfsprocessen in 1 tool. Unieke bedrijfsprocessen kunnen we op maat optimaliseren, door aanpassingen te maken in Odoo.
Meer weten over wat we, bijvoorbeeld, al hebben verwezenlijkt? Lees hieronder over welke projecten wij al gerealiseerd hebben.


Contacteer ons

odoo implementeren
odoo implementatie paellawinkel

Odoo implementatie bij Paellawinkel

Go Flow kreeg het vertrouwen van Ward om de Odoo implementatie bij zijn paella winkel te begeleiden. Met zowel een webshop, fysieke winkel en de nood aan een Wittte kassa systeem - kende dit project vele uitdagingen. 

Zonder enige (dure) customizaties zijn we er in geslaagd om Odoo te gebruiken om dit alles te digitaliseren in 1 systeem.​

 

zonnepanelen odoo

Zonnepanelen installateur - Rasolar

Rasolar is een KMO die zonnepanelen installeert en op zoek was naar een tool waarmee hun interne werking en processen gedigitaliseerd kan worden. 

In plaats van te werken met 5 verschillende tools en Excels genieten zij nu van minder manueel werk, geen fouten en veel minder administratieve werk. 

Dit laat hen toe nu om te groeien en te focussen op hun core business. Met succes, ondertussen zijn ze met meer dan 50 gebruikers!


energie odoo

B-Wise

B-Wise is een jong en dynamisch bedrijf dat voor correct advies met een betrouwbare opvolging staat, zowel op vlak van energie als zonnepanelen.

Ze werken vooral met Odoo voor hun verkopen goed op te volgen en om een vlotte opvolging van de klantendossiers, via Project te garanderen. Verder komt alles ook financieel samen, door gebruik te maken van de boekhouding applicatie. 


Transparant

Wij houden niets van jou verborgen en dat wordt gewaardeerd op de lange termijn.   

Volledige transparantie en eerlijkheid is niet gemakkelijk te vinden.

Direct contact

Bij ons geen talloze tussenpersonen, u spreekt meteen met uw Odoo Consultant / Developer


Op zoek naar een partner met kennis van zake, die alles in house doet? Bij ons ben je dan op het juiste adres.

No nonsense

Geen dagen analyses - onmiddelijke schatting, op ervaring.

Eenvoudig te begrijpen en direct contact zonder bla bla is waar wij voor staan.