Een nieuwe en betere partner nodig?

Wij nemen geregeld projecten over van andere partners.

Vaak omdat hun vorige partner ofwel niet transparant genoeg was, alles outsourced zonder veel succes of dat er gewoon te weinig vooruitgang of resultaten worden geboekt.

Bij ons geniet je van volledige transparantie, persoonlijk contact met je Odoo consultant en developer en geniet je van flexibiliteit en een hoge responsiviteit. 

Meer weten over welke projecten we al hebben overgenomen? Lees hieronder meer.

Contacteer ons

odoo certificate
machine in odoo

BNL machines

Zij waren niet tevreden omdat hun vorige partner te traag werkte en dat de aangereikte oplossingen soms zelfs niet werkten. 

Bij Go Flow hebben ze rechtstreeks contact met onze developer, die in staat is om hun business echt te begrijpen en effectief oplossingen aan te bieden. 

Dit laat hen toe nu om eindelijk te kunnen groeien en te focussen op hun core business.

odoo webshop

B-Pac

B-Pac wenste een webshop, waarbij de prijzen automatisch berekend worden rekening houdend met de aankoopprijs van de verschillende goederen.

Om de beperkingen van Odoo's webshop te overwinnen, hebben wij allerlei customizaties gemaakt om Odoo aan te passen aan hun manier van werken.


odoo upgrade

Hercull

Hercull benaderde ons omdat ze niet tevreden waren van hun vorige partner, te traag, te onpersoonlijk en niet transparant. 

Wij hebben meteen de problemen aangepakt en ervoor gezorgd dat hun Odoo systeem vlotter begon te werken. Hierna hebbben we ook de migratie van Odoo v15 naar Odoo 17 verwezenlijkt.