odoo partner

Wat zijn Odoo Partners?

Een Odoo partner ondersteunt uw bedrijf in het implementeren, customizeren en ondersteunen van Odoo.

Odoo partners zijn gespecialiseerd op het op maat maken van Odoo, aangepast aan uw bedrijfsnoden.


Contacteer ons

Wat doet een Odoo partner?


Odoo partners voorzien typisch opleidingen, implementaties en customizaties. 

Opleidingen worden voorzien om zo snel mogelijk Odoo te begrijpen, op maat van het bedrijf en afgestemd op de sector en op de huidige ingestelde Odoo applicatie. 

Onder implementaties wordt verstaan het correct configureren van Odoo op maat van het bedrijf. Hierbij wordt de standaard versie van Odoo zo goed mogelijk ingesteld om zoveel mogelijk 


Wat is Maatwerk?


Odoo is niet alleen een software, maar ook een framework waar verder op gebouwd kan worden. Hoewel dat Odoo veel "out of the box" functionaliteiten kent, ontbreekt het soms vak-technische of bedrijfs-specifieke functionaliteiten. Als Odoo partner worden deze missende functies als het ware aangevuld binnen het Odoo framework. Dit kan gebeuren met zowel code als met Odoo Studio. 


Wat is het verschil tussen Odoo.sh en Odoo.com?


Odoo Sh is het developer platform van Odoo. Deze cloud oplossing laat developers toe om Odoo te wijzigen naargelang de noden van de klant. Ook kent Odoo Sh meer mogelijkheden betreft capaciteit en kracht. Zoals elke cloud oplossing kan je de "power" van de cloud instellen en verhogen naargelang je site meer bezoekers krijgt. Je kan het Odoo sh platform zien als een upgrade van Odoo.com, een versie die Odoo partners vaak gebruiken om Odoo te gaan customizeren op maat van de klant.