Software 

Software is onze focus en ons sterkste punt. Nood aan een op maat gemaakt systeem? Een web applicatie, al dan niet in combinatie met Odoo is waar wij in excelleren. 

Onze typische klanten zijn bedrijven die een nieuwe software in de markt willen zetten of de interne werking te gaan optimaliseren. 

In dat kader kunnen wij de software maken en tegelijk de Odoo implementatie begeleiden. Hierbij kunnen we dan ook naadloos de verschillende bruggen tussen de custom oplossing en Odoo bouwen.

Meer weten over wat we, bijvoorbeeld, al hebben verwezenlijkt? Lees hieronder over welke projecten wij al gerealiseerd hebben.

Contacteer ons

software in odoo
odoo software public tendering

Tender Experts

De samenwerking tussen Go Flow en Tender Experts begon bij het prille begin. Tender Experts kwam met een idee voor een nieuwe software. 

Flow startte met een functionele analyse en eindigde met het meest innovatieve platform op de markt van overheidsopdrachten. 

Bovendien hebben we ook een aantal Power BI dashboards gemaakt, om hun interne data te visualiseren en om statistische analyses te kunnen maken. 

Onze samenwerking kan een enorm succes genoemd worden.  

odoo software mvp inflights

MVP bij Inflights

Inflights was op zoek naar een partner om een Minimum Viable Product (MVP) te maken. 

Dit betekent met een minimum aantal resources een maximaal resultaat bereiken. 

Op zeer korte termijn hebben we een werkende software kunnen maken, die als basis diende om investeringen aan te trekken en nu als succesvol bedrijf op de markt staat. 

odoo custom software

TenderWiki

De Stichting Overheidsopdrachten heeft als missie om de transparantie te verhogen van hoe ons belastingsgeld gebruikt wordt. 

Een van de tools om dit mogelijk te maken is Tender Wiki. 

Na een functionele analyse hebben wij ook de applicatie mogen bouwen. 

Dit is een uitstekend voorbeeld van custom software - helemaal op maat gemaakt dus!

Ontdek deze applicatie