Odoo Customizaties en Maatwerk

Onze grotere klanten zijn vaak middelgrote ondernemingen met complexere bedrijfsprocessen die uniek zijn aan de sector en het bedrijf.

Odoo heeft zijn beperkingen in de standaard versie. Het is gelukkig mogelijk om aanpassingen te maken in Odoo, waardoor wij in staat zijn om Odoo aan te passen op uw bedijrfsprocessen.

Verder zijn er ook integraties mogelijk, met andere software, zowel custom software als tools à la Wordpress, Involve etc. Het enige wat we nodig hebben is een API dan.

Meer weten over wat we, bijvoorbeeld, al hebben verwezenlijkt? Lees hieronder over welke projecten wij al gerealiseerd hebben.

Contacteer ons

odoo customizatie
API leads odoo crm

API synchronisatie voor leads

Een voorbeeld van het gebruik van Odoo customizaties is ons werk betreft de Leads dat Rasolar aankoopt. Wij schreven een API-koppeling zodat de leads onmiddelijk in Odoo CRM opgezet, waarna deze gebeld worden via VOIP.

Dit had het grote voordeel dat Rasolar sneller kan bellen dan hun concurrenten, en dat alles meteen goed opgevolgd wordt en er ook statistieken getrokken kunnen worden.


webshop in

Webshop aanpassingen

De webshop oplossing van Odoo bevat zeer veel functionaliteiten, maar heeft op bepaalde aspecten beperkingen. Go Flow slaagde erin om de webshop op maat aan te passen.

Verder werd een customizatie gemaakt die er in slaagt om de verkoopsprijzen te berekenen, rekening houdend met de aankoop prijs en eventueel andere meerkosten.

odoo email template

Email template optimalisatie

Voor B-Wise is het zeer belangrijk om zeer professionele offertes te versturen aan hun prospecten. Standaard Odoo heeft beperkingen in de manier waarop de e-mails en offerte eruit zien.  

Go Flow heeft zowel de email templates als offertes en bijlages van Odoo aangepast en naar een volgend niveau getild. Verder worden de offertes ook beter opgevolgd door een customizatie die automatisch herinneringen verstuurd voor de openstaande offertes.